Techno200, dzięki za info
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Panowie Mosci ) Krotko i na temat ja dzis do Was.
Windows 6.5 dla Automapy
Czy bzyyk automapa i wziac cos z Android
Desire Z vs HD2 ?
Nie ukrywam ze:
1. automapa - chcialbym ja miec
2. vpn via tel - teamviewer i logmein - TM jest na pewno na Android, Logmein na pewno na Ifona.
3. Klawiaturka mile widziana co by wygdnie pisac np na tym forum.
A moze bedzie Automapa na Androida?
Komentarz
-
-
w moim samsungu sgs ii nie wyobrazam sobie mniejszej baterii, nokia w swojej e7 wyobrazila. co ciekawe moja stara e90 bez karty sim chodzi chyba tygodniami na jednym ladowaniu...Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AKaI zwracam się z pytaniem- co by tu wziąć nowego?
- Nieduży ale solidna obudowa - wraz z silikonową osłoną swietnie leży w dłoni.
- Musiałem sie przyzwyczaić do dotykowego ekranu.
- Navi daje radę
- przy intensywnym użytkowaniu bateria nie wytrzymuje wiele.
pzdr
J.
Komentarz
-
-
AdamB, no ale jako byly uzytkownik androida, na ktorego mialem trackera do wycieczek, pelne programowe wsparcie na gps, maaaaaase gier i rozne inne bajery, to bada jest po prostu uboga.
Ponadto minus kolejny jest taki, ze telefon ma spore problemy z zasigiem. Raz w 1 tym samym miejscu ma max, by za chwile bylo 0. :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Ostatni pojawiło się paru użytkowników samsunga galaxy sII. Jak u Was z baterią. Jak użytkujecie telefony i na ile wystarcza bateria ?
PS. Zostały mi trzy tygodnie do zmiany komórki i cały czas mam wahania choć chyba SGS II jest na pierwszym miejscu ewentualnie gryzie się z Sony Ericsson ARC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mechollOstatni pojawiło się paru użytkowników samsunga galaxy sII. Jak u Was z baterią. Jak użytkujecie telefony i na ile wystarcza bateria ?
PS. Zostały mi trzy tygodnie do zmiany komórki i cały czas mam wahania choć chyba SGS II jest na pierwszym miejscu ewentualnie gryzie się z Sony Ericsson ARC
Normalnie dwie doby wytrzymuje.
Komentarz
-
-
loyd ma racje, to nie do konca telefon. i w dobrym znaczeniu i niestety w zlym tez. jest pare rzeczy ktore irytuja. przed niedawno zmiano softu ten telefon spalal baterie jak sieczkarnia. ktroegos razu podlaczylem go do ladowarki w samochodz, mial 10%, po godzinie ciagle mial to samo (gps dzialal) bylem w szoku. teraz zmienilem soft i sie polepszylo. da sie ladowac w samochodzie
poza bateria wkurza mnie to ze ma duzy ekran, ktory trzeba dodytkac i wazne funckje np w kontakatach przewijasz w lewym gornym rogu, rejetr, kontakty itp nie ma szans tego kciukiem wygodnie dosiegnac, no chyba ze masz duza, ale chuda dlon. w mniejszym ekranie pewnie bylo by git, a tu niestety przeszkadza.
dla mnie ten telefon to super sprzet weekendowy, a nie narzedzie pracy ktora duzo dzwoni i odbiera.
a i jeszcze jedno, glosniki to porazka, cieche, dudniace i nie wyrazne. trybu z glosnika nie da sie uzwyac w aucie, nic nie slyachac.
pouzywalem miesciac wiec dopiero teraz mage napisac o wadach. zalet tez ma duzo, no ale niestety ideal to nie jest, :POld Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
Komentarz